LAJMI I FUNDIT:

Si do të dukeshin 20 aktorët tanë të preferuar nëse do të ishin femra

Si do të dukeshin 20 aktorët tanë të preferuar nëse do të ishin femra
18. Tom Hardy

Ndonjëherë harrojmë se edhe shembujt më të spikatur të tipareve mashkullore mund të fshehin një zemër shumë të butë dhe të ndjeshme brenda.

Por, falë FaceApp dhe filtrit të saj të shkëmbimit të gjinisë, tani më në fund mund të shohim një anë femërore të djemve tanë të preferuar, dhe duken më shumë sesa thjesht ‘bukuroshe’.

Këtë herë, ne në Bright Side vendosi të luajë pak me aktorët tanë të preferuar dhe t’i shndërrojë ato në femra.


Rezultatet janë kaq mbresëlënëse, sa po nxitojmë t’i ndajmë ato me ju! /Telegrafi/

20. Leonardo DiCaprio

19. Keanu Reeves

18. Tom Hardy

17. Jim Carrey

16. Timothée Chalamet

15. Johnny Depp

14. Chris Evans

13. Nicolas Cage

12. Daniel Radcliffe

11. Arnold Schwarzenegger

10. Ryan Gosling

9. Joseph Gordon-Levitt

8. Tom Hiddleston

7. Robert Downey Jr.

6. Tom Holland

5. Jude Law

4. Cillian Murphy

3. Heath Ledger

2. Hugh Jackman

1. Vin Diesel