Nëse na u kërkua të shpjegonim se si një aktor dukej në filmin e tyre të parë, shumica prej nesh ndoshta do t’i kujtojnë ato siç ishin në një nga rolet më të shquara të hershme të tyre.

Leonardo DiCaprio është kujtuar më së miri për rolin e tij në “Titanik”; Arnold Schwarzenegger gjithmonë do të jetë Terminatori, ndërsa Robert Downey Jr është Toni Stark nga “Iron Man”.

Aktorët meshkuj të cilët duken më bukur me mjekër (Foto) Aktorët meshkuj të cilët duken më bukur me mjekër (Foto)

Por shpesh ndodh që performanca e parë e një aktori nuk ishte në të vërtetë hera e parë e tij në ekran.

Hidhni një sy në përzgjedhjen e mëposhtme të fotografive që krahason se si disa nga yjet më të njohura të sotëm dukeshin për herë të parë përpara një aparati me performancën e tyre prej aktori.

Brad Pitt vishej si maskotë për të fituar para në rininë e tij (Foto) Brad Pitt vishej si maskotë për të fituar para në rininë e tij (Foto)

Bright Side përpiloi këtë listë me krahasimet atëherë dhe sot dhe dallimi është mjaft i madh, shkruan Telegrafi.

Robert Downey Jr.Pound (1970) – Captain America: Civil War (2016)

Charlize Theron, 2 Days in the Valley (1996) – Snow White and the Huntsman 2 (2016)

Arnold Schwarzenegger, Hercules in New York (1969) – Terminator Genisys (2015)

Leonardo DiCaprio, Santa Barbara (1984-1993) – The Revenant (2015)

Mila Kunis, Baywatch (1989-2001) – Jupiter Ascending (2015)

Scarlett Johansson, North (1994) – Captain America: Civil War (2016)

Lindsay Lohan, The Parent Trap (1998) – The Canyons (2013)

Tom Cruise, Endless Love (1981) – Mission: Impossible — Rogue Nation (2015)

Brad Pitt, Dallas (1978-1991) – The Big Short (2015)

Jessica Alba, Beverly Hills, 90210 (1990-2000) – Dear Eleanor (2015)

Matt Damon, Mystic Pizza (1988) – The Martian (2015)

Tom Hanks, He Knows You’re Alone (1980) – A Hologram for the King (2016)

Jean-Claude Van Damme, Monaco Forever (1984) – Pancake Man (2015)

Angelina Jolie, Lookin’ to Get Out (1982) – By the Sea (2015)

Josh Herdman, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001) -MMA fighting (2016)

/Telegrafi/