Robin Krasniqi dhe partnerja e tij, Heidi Lushtaku, i janë bashkëngjitur kauzës “You are a Sunflower” që ka për qëllim t’i ndihmojë fëmijët.

“Miq të dashur, ejani të gjithë së bashku të mbështesim fëmijët e sëmurë në Kosovë dhe Shqipëri duke iu bashkangjitur fondacionit të shkëlqyer, “You are a Sunflower” (Ti je një luledielli)”.

“Duke e blerë një bluze me Lule Dielli në platformën https://gjirafamall.com/luledielli ju do të kontribuoni drejtpërdrejt për fëmijët dhe duke i veshur këto bluza do e tërhiqni vëmendjen e shumë njerëzve të tjerë me zemër të madhe, të cilët me siguri do e rrisin numrin e mbështetësve të kësaj kauze”.

“Përzemërsisht e falënderojmë themeluesen e këtij fondacioni Albana Osmani, e cila është duke e bërë një punë të madhe për të mirën e fëmijëve tanë”.

“Ju lutemi ta shpërndani këtë postim sa më shumë që është e mundur. Faleminderit i juaji R.H.K.”, ka shkruar boksieri në një postim në Instagram.

Miq të dashur, ejani të gjithë sëbashku të mbështesim Fëmjët e sëmuar në Kosovë dhe Shqipëri duke iu bashkangjitur fondacionit të shkëlqyer You are a Sunflower – TI JE NJË LULE DIELLI @you_are_a_sunflower_ . Duke e blerë një bluze me Lule Dielli në platformën https://gjirafamall.com/luledielli ju do të kontriboni drejtpërdrejt për Fëmijët dhe duke i veshur këto bluze do e tërhiqni vëmendjën e shumë njerëzve të tjerë me zemër të madhe, të cilët me siguri do e rrisin numrin e mbështetësve të kësaj kauze. Përzemërsisht e falendërojmë themeluesen e këtij fondacioni @albanaosmani1 e cila është duke e bërë një punë të madhe për të mirën e Fëmijëve tanë. Ju lutemi ta shpërndani këtë postim sa më shumë që është e mundur. Faleminderit 👏🏻 I juaji R.H.K.

A post shared by Robin_Krasniqi (@robin_krasniqi) on May 7, 2018 at 5:30am PDT

Postimin, ai e ka shoqëruar me një fotografi të përbashkët me partneren e tij, Heidi Lushtaku.

Ndryshe, qëllimi fondacionit “You are a Sunflower” janë fëmijët. /Telegrafi/