Rritja me vëmendje të vazhdueshme publike mund të jetë e vështirë për një person të ri.

Pra, nuk është çudi që shumë fëmijë që dikur ishin të famshëm  e arritën karrierën e tyre me të vërtetë shpejt.

Megjithatë, disa kanë arritur t’i shijojnë ngritjet dhe zbritjet në rrugën e tyre drejt suksesit dhe famës.

Nëntë rastet kur yjet e famshëm dështuan keq me 'photoshopin' (Foto) Nëntë rastet kur yjet e famshëm dështuan keq me 'photoshopin' (Foto)

Bright Side ka publikuar 15 fotografi të fëmijërisë të të famshmëve që nuk u plasën nën presion dhe u bënë supeyje të vërtetë.

A mund të imagjinoni se sa kanë ndryshuar këta njerëz? /Telegrafi/

15. Daryl Sabara

14. Abigail Breslin

13. Kristen Stewart

Reklama

12. Zac Efron

11. Scarlett Johansson

10. Daniel Radcliffe

9. Kim Kardashian

8. Joseph Gordon-Levitt

Reklama

7. Georgie Henley

6. Elle Fanning

5. Drew Barrymore

4. Hilary Duff

3. Ariel Winter

2. Blake McIver Ewing

1. Ariana Grande

/Telegrafi/