Serena Williams poshtëroi pesë burra në të njëjtën kohë pasi ata kolektivisht nuk arritën të shënonin asnjë pikë kundër saj.

Një video u shfaq në internet ku tregon legjendën e tenisit duke luajtur kundër burrave që thjesht nuk mund të konkurrojnë në të njëjtin nivel me të.

Williams shërbeu kundër një njeriu fillimisht, i cili mbeti i pafuqishëm në përpjekjen për të kthyer shërbimin.

Credit: Rob Bennett

Pasi ai humbi pikën, burri mund të dëgjohej duke thënë: “Ajo e vuri pak më larg se sa unë isha gati”.

23-herë fituesja e Grand Slamit më pas u përball me dy lojtarë dhe shënoi një ACE tjetër.

Reklama

Dhe një njeri i tretë nuk ishte i mjaftueshëm për të ndaluar amerikanen, pasi ajo gjuajti një tjetër top përpara tyre.

Reklama

Burrat kishin fat më të mirë kur ishin pesë prej tyre pasi ia kthyen me sukses një nga shërbimet e saj. /Telegrafi/