Pak prej nesh janë të kënaqur me fotot tona shkollore dhe mënyrën se si i shohim ato.

Reklama

Kjo është arsyeja pse shpesh i fshehim ato në një vend të fshehtë dhe i tregojmë vetëm atyre që janë më të afërt me ne.

Besoni apo jo, edhe të famshmit kanë foto shkollore.

Disa prej tyre kanë ndryshuar shumë që atëherë, por disa madje ishin të mahnitshëm me pamjen e tyre si fëmijë.

Bright Side ka sjellë një listë me fotot shkollore të personave të famshëm, të cilat i habisin të gjithë duke treguar se si disa prej tyre kanë ndryshuar gjatë viteve. /Telegrafi/

Reklama

21. Scarlett Johansson

20. Johnny Depp

19. Brad Pitt

18. Rihanna

17. Paris Hilton

Reklama

16. Pink

15. Jennifer Aniston

14. Orlando Bloom

13. Julia Roberts

12. Chris Evans

11. Amber Heard

10. Nicole Richie

9. Naomi Watts

8. Steve Jobs

7. Jessica Chastain

6. Kate Walsh

5. Jennifer Love Hewitt

4. Chris Pratt

3. Reese Witherspoon

2. Kim Kardashian

1. Meghan Markle