Ne mund të dëshirojmë të jemi unikë në këtë botë, por në të vërtetë ndodh ndonjëherë që ju po ecni në rrugë ose në supermarket dhe papritmas gjeni dikë që duket shumë i ngjashëm me ju.

Në rastin e të famshmëve, shumë njerëz përpiqen të imitojnë pamjen e tyre, kështu që është më e zakonshme të shohësh ngjashmëri në botën e tyre.

Bright Side shikoi këtë ngjashmëri dhe përpiloi fotografi të njerëzve të thjeshtë që ndajnë tipare fizike me të famshmit.

Shikoni nga afër dhe shikoni nëse mund t’i dalloni ndryshimet … Mund të habiteni se sa e vështirë është në shumicën e rasteve.

1. Kate Moss

2. Michael Fassbender

3. Angelina Jolie

4. Andrew Lincoln

5. Blake Lively

6. Robbie Williams

7. Shakira

8. Colin Farrell

9. Bryan Cranston

10. Emma Watson

11. Kit Harington

12. Bruce Willis

13. Selena Gomez

14. Ed Sheeran

15. Maisie Williams

16. Britney Spears

17. James Franco

18. Gal Gadot

19. Alvaro Morte

20. Rihanna

/Telegrafi/