Filmimi nuk është një proces i lehtë. Nuk merr vetëm aftësi, por muaj të tërë përpjekjesh për të ndier karakterin tuaj dhe për të mësuar gjestet e tyre më të vogla, shprehjet e fytyrës, ngritjet dhe zbritjet e tyre.

Megjithatë ndonjëherë edhe kjo përpjekje nuk është e mjaftueshme, dhe këtu vijnë grimerët.

Njëzet aktorët më të pasur të kohëve moderne (Foto) Njëzet aktorët më të pasur të kohëve moderne (Foto)

Ata mund të kthejnë aktorët në krijesa të botës tjetër, t’i bëjnë ata 30 vjet më të vjetër dhe madje të ndryshojnë gjininë e tyre!

Bright Side ju prezanton me një listë prej 20 aktorëve të transformimeve të pabesueshme që iu nënshtruan ndryshimit për të kryer  xhirimet në filmin tonë të preferuar, transmeton Telegrafi.

Reklama

Karen Gillan — Nebula, Guardians of the Galaxy

Tilda Swinton — Madame Blanc, Suspiria

Reklama

Christian Bale — Trevor Reznik, The Machinist

Oscar Isaac — Apocalypse, X-Men: Apocalypse

Hugh Grant — Kona Chief, Cloud Atlas

Tom Cruise — Les Grossman, Tropic Thunder

Chris Hemsworth — Owen Chase, In the Heart of the Sea

Johnny Depp — Whitey Bulger, Black Mass

Carice van Houten — Melisandre, Game of Thrones

Cate Blanchett — Hobo, Manifesto

Gary Oldman — Dracula, Bram Stoker’s Dracula

Brad Pitt — Benjamin Button, The Curious Case of Benjamin Button

Reklama

Doug Jones — The Faun, Pan’s Labyrinth

Ryan Reynolds — Deadpool, Deadpool

Jared Leto — Nemo, Mr. Nobody

Ron Perlman — Hellboy, Hellboy

Vanessa Hudgens — Agnes Bailey, Gimme Shelter

Reklama

Hugo Weaving — Red Skull, Captain America: The First Avenger

Meryl Streep — Rabbi, Angels in America

Meryl Streep — Rabbi, Angels in America