Nicki Minaj po paditet nga një reper i ‘Queens’ për shkak të vargjeve në këngën e saj “Rich Sex”.

Jawara Headley – i cili performon nën emrin Brinx Billions – po kërkon më shumë se 200 milionë dollarë nga reperja, sipas TMZ.

Billions thuhet se shkruajti një version të ngjashëm në vitin 2016 dhe Nicki ‘vodhi’ këngën e tij për në albumin e saj të vitit 2018, me titull “Queen”, shkruan DailyMail.

Brinx po padit gjithashtu ‘Universal Music Group’, ‘Young Money’ dhe ‘Cash Money’ për 200 milionë dollarë dëmshpërblim.

Në dokumentet e marra nga botimi, Brinx pretendon se Nicki i tha atij se do të ishte jashtëzakonisht e tregtueshme dhe do të bëhej një hit global.

Headley pretendoi se ai duhet të merrej si i vetmi autor, krijues, kompozitor, shkrimtar dhe producent i këngës.

Ai thuhet se shkruajti tekstet specifike, përkatësisht vargjet: “Nuk është një gjë e tillë e thyer dhe e bukur”.

Paditësi gjithashtu pretendon se ‘kënga e Nickit gjithashtu ka muzikë të ngjashme, nota muzikore, aranzhim muzikor dhe ritëm muzikor’.

Shoqëria Amerikane e Kompozitorëve, Autorëve dhe Botuesve raportoi se Headley tashmë është kredituar si një shkrimtar i “Rich Sex”.

Nicki Minaj përndryshe mirëpriti një djalë të vogël në jetë me burrin e saj, Kenneth Petty vitin e kaluar dhe ende nuk e ka zbuluar emrin e djalit. /Telegrafi/