Nike dhe Adidas janë dy kompanitë më të mëdha sportive që sponsorizojë klubet dhe lojtarët.

Ato japin kontrata milionëshe për lojtarë si Cristiano Ronaldo dhe Lionel Messi, që bartin produktet e tyre.

Kalimi i Javier Hernandez nga Nike te Adidasi ka hapur një debat se kush është kompani më e fortë dhe nëse klientët e tyre do të përballeshin në një ndeshje, kush do të fitonte.

Kompania amerikane dhe ajo gjermane kanë nën kontrata pothuajse lojtarët më të mirë në botë.

Më poshtë i keni formacionet. /Telegrafi/

Nike XI

Adidas XI

Sondazh