Këngët e tyre vijojnë të mbeten ndër më të preferuarat, ata kanë bërë mijëra koncerte përreth botës, fansat e tyre janë me miliona. Por edhe yjet kanë qenë dikur adoleshentë.

Si të gjithë ne edhe ata kanë qenë në shkolla, madje shumë prej tyre kanë pasur edhe flokë të çuditshme.

Lëkura e tyre ka qenë shumë larg perfektes dhe buzëqeshja e tyre ka qenë më pak rrezatuese, transmeton TCH.

Bright Side ka bërë një krahasim të 20 prej tyre si kanë qenë dhe si janë sot.

bey avril amy brit celine kylie lana mans ozzy rir4 riri1 riri2 riri3 riri4 riri5 riri6 rirri5 snoop stev