Ka shumë këshilla dhe truqe që mund të përdorni për të përfituar sa më shumë nga ngrohja kur e ndizni.

Duke përfituar sa më shumë nga ngrohja, mund ta ndizni më rrallë dhe për periudha më të shkurtra kohore.

Këshilla më e qartë është të vishni më shumë rroba nëpër shtëpi. Veshja e një bluze me pantallona komode, si dhe çorape të trasha mund t’ju ​​mbajë më ngrohtë.

Një shishe me ujë të nxehtë është gjithashtu një mundësi e shkëlqyeshme për t’ju mbajtur ngrohtë pa ndezur radiatorët.

Ju mund të blini fletë metalike radiatori të specializuar për t’u ngjitur pas radiatorëve tuaj, duke reflektuar nxehtësinë më tej rreth dhomës.

Nëse ngrohja është një përparësi për ju, merrni parasysh kursimin e energjisë në pajisjet e tjera shtëpiake: për shembull përdorni makinën tuaj larëse në një temperaturë më të ulët. /Telegrafi/