Liam Hemsworth ka ndërmarrë një tjetër hap, pas ndarjes nga bashkëshortja e tij, njëherësh këngëtarja Miley Cyrus.

Dhe aktori australian ka mbyllur një kapitull tjetër në marrëdhënien e tij të mëparshme me artisten e “Plastic Hearts”.

Ai së fundmi ka shitur pronën në Malibu për 3.6 milionë dollarë, në të cilën jetoi me Cyrus, pasi shtëpia u shkatërrua nga zjarri ‘Woolsey’ në vitin 2018, ku u dogjën 96,949 hektarë në Kaliforninë Jugore.

Foto: Backgrid

30 vjeçari e bleu shtëpinë për gati dy herë, duke paguar 6.8 milionë dollarë për shtëpinë e stilit të fermave të viteve 1950 përsëri në 2014.

Një blerës i paidentifikuar ka blerë tokën me dy parcela, në 7.4 hektarë në ultësirë, e cila tani përbëhet nga një themel betoni i djegur dhe një pishinë e braktisur.

Të gjitha lajmet nga Miley Cyrus Të gjitha lajmet nga Miley Cyrus

Hemsworth u zgjerua mjaft shumë në pronën që bleu ku përfshihet një studio muzikore si dhe një studio shkrimi.

Ata njoftuan për shtëpinë e djegur përmes disa postimeve të publikuara në rrjete sociale.

Foto: Backgrid

Cyrus, 27 vjeçare, publikoi këngën “Malibu” në vitin 2017, në të cilën kishte folur në lidhje me Liam dhe ndërtimin e jetës së tyre së bashku.

Ata ishin bashkë për më shumë se një dekadë, ndërsa u ndanë në gusht të vitit të kaluar. /Telegrafi/

Foto: Backgrid