Një mega projekt dhe baladë e mrekullueshme vjen nga një këngëtare e re por shumë e talentuar e cila me vokalin e saj tashmë ka bërë për vete të gjithë.

Saranda Alija tashmë ka publikuar projektin e saj më të ri të titulluar ‘Kodi i dashurisë’.

Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare

Me tekst nga Avni Qaili, muzikë dhe orkestrim nga Wirusi ku në kitarë vjen Astrit Stafai, e rregulluar nga Studio Anida.

Videoklipi i kësaj kënge të mrekullueshme është finalizuar nga Oxygen Production, ku këngëtarja vjen mjaftë me shije dhe me një videoklip të mrekullueshëm. /Telegrafi/