Dje Enrique Iglesias ka mbërritur në Shkup dhe sot pritet të kallë atmosferën në Qendrën Sportive ‘Boris Trajkovski’.

Iglesias bën muzikë pop-latine dhe në Maqedoni vjen si pjesë e turnesë në të gjithë botën “Sex and Love”.

Sold Out

Iglesias njihet edhe për hitet Bailando, El Perdon, Not in Love, Hero, Tonight, Bailamos, I like ite shumë të tjera.

Telegrafi është partner medial i këtij koncerti magjik në Shkup.

Koncerti do mbahet sonte në sallën sportive ”Boris Trajkovski”. Në shitje ka pasur vetëm 800 bileta të cilat tani më janë shitur të gjitha./Telegrafi/