Kantautori Elgit Doda dhe vëllezërit Donald e Romeo Veshaj janë bërë bashkë për një këngë të re.

“Picasso” mban titullin kënga e tyre më e re, e cila është ritmike-verore.

Muzika është punuar nga vet Elgiti, gjersa në shkrimin e tekstit kanë marrë pjesë të tre protagonistët së bashku.

Foto: Elgit Doda/YouTube

Ndërkohë për masteringun është kujdesur Marenglen Boja.

Kënga është vizualizuar edhe me një klip, i cili vjen me një atmosferë mjaft pranverore me shumë ngjyra.

Për klipin është kujdesur produksionit FullMoon Production. /Telegrafi/