LAJMI I FUNDIT:

Dy vlerësime për teatrin e Velesit, në festivalin e Moskës

Dy vlerësime për teatrin e Velesit, në festivalin e Moskës

Teatri i Velesit me komedinë “E veja u martua”, me regji të Mlladen Kërstevskit, ka marrë dy çmime në Festivalin ndërkombëtar të teatrove “Klasika ruse”, që u mbajt në Moskë.

Teatri “Jordan Haxhi Kostantinov-Xhinot”, mori çmimin si shfaqja më e mirë e huaj.


Çmimi tjetër për këtë teatër ishte ai për ansambël më të mirë, për aktorët Marina Pop Pankova, Vasil Zafirçev dhe Mlladen Kërstevski./Telegrafi/