Ah, ditët e mira të vjetra, kur mediat sociale, “selfie”-t dhe filtrat nuk ishin as në mendje.

Reklama

Kur Beyonce ishte thjesht duke marrë pjesë në garat e këndimit dhe vallëzimit dhe Selena Gomez po fillonte karrierën e saj në “Barney & Friends”.

Yjet janë të talentuar dhe të dashur nga shumë, por vite para se të arrinin famën e admirueshme, jeta e tyre ishte e mbushur me pafajësinë e fëmijërisë.

Bright Side ka zgjedhur disa fotografi të të famshmëve nga koha kur ishin fëmijë duke treguar se sa shumë kohë ka kaluar që atëherë dhe se si duken tani si të rritur. /Telegrafi/

Reklama

1. Selena Gomez

2. Ariana Grande

3. Aziz Ansari

4. Beyoncé

5. Carrie Underwood

Reklama

6. Cindy Crawford

7. Drake

8. Ellen DeGeneres

9. Gwen Stefani

10. Justin Timberlake

11. Katie Couric

12. Macklemore

13. Mandy Moore

14. Miley Cyrus

15. Ricky Martin

16. Ryan Reynolds

17. Sarah Michelle Gellar

18. Tiffani Thiessen

19. Victoria Justice

20. Adele