LAJMI I FUNDIT:

All over the world Google leads the search for ChatGPT and World Cup, in Kosovo and Albania dominates Big Brother search

All over the world Google leads the search for ChatGPT and World Cup, in Kosovo and Albania dominates Big Brother search

Now as you know the famous ChatGPT (Chat Generative Pre-trained Transformer) app has obsessed users around the world.

The online robot that quickly gained attention for its detailed and articulate answers in many fields of knowledge is one of the things people have searched for the most on Google in the past three months.

The 2022 World Cup held in Qatar which ended in December is also one of the things that people around the globe have been searching the most during these three months.

But in Kosovo and Albania, these searches are clearly “defeated” by the shows Big Brother VIP Kosovo and Big Brother VIP Albania – for which the Albanian people seem to have a special affection.

This after the five things that Kosovo Albanians have searched for the most on Google for the last three months, four of them are related to the Big Brother TV format, while ChatGPT ranks fifth.

The five things that Kosovar Albanians have searched for the most in the last three months on Google (Photo: Shpat Komoni/Telegrafi)

A similar situation also prevails in Albania, where the Albanian population in the last three months has searched the most on Google for the Big Brother VIP Albania format, the ways of its live broadcast, also the fourth in the ranking is the competitor of this show – the artist Luiz Ejlli.

In fifth place, Albania has searched the most on Google for the World Cup matches .

The five things that Albanians have searched for the most in the last three months on Google (Photo: Shpat Komoni/Telegrafi)

It was the marketing expert Shpat Komoni, who wrote a status on the social media network Facebook, where he elaborated on this issue, extracting statistics and making a comparison between the searches made on Google by Albanians in Kosovo and Albania, and people around the world on a global level. /Telegrafi/

Në trend

Më shumë
Zgjedhje të reja në katër komunat në veri? Çfarë parasheh Ligji për Vetëqeverisje Lokale

Zgjedhje të reja në katër komunat në veri? Çfarë parasheh Ligji për Vetëqeverisje Lokale

Jehona Hulaj
Xhuli shkon në mbrëmje të maturës, zgjedh një nga 300 djem kandidatë për t'u bërë shoqëruese

Xhuli shkon në mbrëmje të maturës, zgjedh një nga 300 djem kandidatë për t'u bërë shoqëruese

Magazina
Skenderaj, dy vajza të mitura largohen nga shtëpia dhe përmes telefonit i shkaktojnë dhunë psikike nënës së tyre

Skenderaj, dy vajza të mitura largohen nga shtëpia dhe përmes telefonit i shkaktojnë dhunë psikike nënës së tyre

Lajme
Gerashchenko: 16,000 persona gjenden në “zonën kritike” pas shkatërrimit të digës

Gerashchenko: 16,000 persona gjenden në “zonën kritike” pas shkatërrimit të digës

Evropa
UEFA 'pajtohet' me Mourinhon dhe Romën për paraqitjen e dobët të Anthony Taylor

UEFA 'pajtohet' me Mourinhon dhe Romën për paraqitjen e dobët të Anthony Taylor

Liga e Evropës
Ukrainasit përgjojnë telefonatat e rusëve, paralajmërojnë se forcat pushtuese planifikojnë shkatërrimin e digave tjera

Ukrainasit përgjojnë telefonatat e rusëve, paralajmërojnë se forcat pushtuese planifikojnë shkatërrimin e digave tjera

Evropa
Kalo në kategori