LAJMI I FUNDIT:

ChatGPT

105 Artikuj

Inteligjenca Artificiale – një bashkautor apo mjet plagjiature?!

Inteligjenca Artificiale – një bashkautor apo mjet plagjiature?!

Opinione
Mbikëqyrësi japonez i privatësisë paralajmëron OpenAI – krijuesin e ChatGPT për të dhënat e përdoruesit

Mbikëqyrësi japonez i privatësisë paralajmëron OpenAI – krijuesin e ChatGPT për të dhënat e përdoruesit

Lajme Teknologji
GPT-5 spekulohet të jetë më inteligjent se njerëzit, kur do të vijë dhe çfarë mund të ketë?

GPT-5 spekulohet të jetë më inteligjent se njerëzit, kur do të vijë dhe çfarë mund të ketë?

Lajme Teknologji
Drejtuesi i OpenAI thotë se e ardhmja me ChatGPT do të jetë më e qartë

Drejtuesi i OpenAI thotë se e ardhmja me ChatGPT do të jetë më e qartë

Lajme Teknologji
Një avokat amerikan pranon përdorimin e inteligjencës artificiale për hulumtimin e një rasti

Një avokat amerikan pranon përdorimin e inteligjencës artificiale për hulumtimin e një rasti

Lajme Teknologji
Mira Murati në Doku.Tech: Inteligjenca Artificiale do të transformojë botën tonë

Mira Murati në Doku.Tech: Inteligjenca Artificiale do të transformojë botën tonë

Lajme Teknologji
OpenAI, krijuesi i ChatGPT thotë se nuk ka plane të largohet nga Evropa

OpenAI, krijuesi i ChatGPT thotë se nuk ka plane të largohet nga Evropa

Lajme Teknologji
Si mund ta ndryshojë AI-ja kompjuterin, kulturën dhe rrjedhën e historisë

Si mund ta ndryshojë AI-ja kompjuterin, kulturën dhe rrjedhën e historisë

Cult+
Zyrtarët e G7 do të mbajnë takimin e parë mbi rregulloren e Inteligjencës Artificiale javën e ardhshme

Zyrtarët e G7 do të mbajnë takimin e parë mbi rregulloren e Inteligjencës Artificiale javën e ardhshme

Lajme Teknologji
Raportohen probleme me ‘sajtin’ e ChatGPT-s në mbarë botën

Raportohen probleme me ‘sajtin’ e ChatGPT-s në mbarë botën

Lajme Teknologji
Mira Murati befason shqiptarët, lanson aplikacionin e ChatGPT-së për përdoruesit iOS në Shqipëri si dhe në disa vende të tjera

Mira Murati befason shqiptarët, lanson aplikacionin e ChatGPT-së për përdoruesit iOS në Shqipëri si dhe në disa vende të tjera

Lajme Teknologji
Autoriteti mbikëqyrës i Italisë do të rishikojë sisteme të tjera të inteligjencës artificiale pas ndalimit të shkurtër të ChatGPT

Autoriteti mbikëqyrës i Italisë do të rishikojë sisteme të tjera të inteligjencës artificiale pas ndalimit të shkurtër të ChatGPT

Lajme Teknologji
Revolucioni i AI-së po e transformon arsimin

Revolucioni i AI-së po e transformon arsimin

Cult+
OpenAI lanson aplikacionin falas ChatGPT për iOS

OpenAI lanson aplikacionin falas ChatGPT për iOS

Lajme Teknologji
Krijuesi i ChatGPT-s i bën thirrje SHBA-s për monitorim të Inteligjencës Artificiale

Krijuesi i ChatGPT-s i bën thirrje SHBA-s për monitorim të Inteligjencës Artificiale

Lajme Teknologji
Shefi i OpenAI tregon se si mund të rregullohet tregu i Inteligjencës Artificiale

Shefi i OpenAI tregon se si mund të rregullohet tregu i Inteligjencës Artificiale

Lajme Teknologji
Samsung thuhet se po zhvillon një platformë me Inteligjencë Artificiale

Samsung thuhet se po zhvillon një platformë me Inteligjencë Artificiale

Lajme Teknologji
Si do të mbrohet Evropa nga rreziqet e Inteligjencës Artificiale?

Si do të mbrohet Evropa nga rreziqet e Inteligjencës Artificiale?

Lajme Teknologji
Bashkëthemeluesi i Apple thotë se Inteligjenca Artificiale mund ta bëjë më të vështirë zbulimin e mashtrimeve

Bashkëthemeluesi i Apple thotë se Inteligjenca Artificiale mund ta bëjë më të vështirë zbulimin e mashtrimeve

Lajme Teknologji
Forumi Ekonomik Botëror: 14 milionë vende pune do të zhduken në pesë vitet e ardhshme

Forumi Ekonomik Botëror: 14 milionë vende pune do të zhduken në pesë vitet e ardhshme

Botë
Google planifikon të përmirësojë kërkimin në inteligjencën artificiale

Google planifikon të përmirësojë kërkimin në inteligjencën artificiale

Lajme Teknologji
Duhet ta kemi vizionin realist, që e sheh të mirën e AI-së

Duhet ta kemi vizionin realist, që e sheh të mirën e AI-së

Fakte
Mbroni veten: Hakerët përdorin shërbime të rreme të ChatGPT-së për të përhapur viruse

Mbroni veten: Hakerët përdorin shërbime të rreme të ChatGPT-së për të përhapur viruse

Lajme Teknologji
Inteligjenca Artificiale nuk rrezikon punën tuaj, por dikush që di se si ta përdorë atë

Inteligjenca Artificiale nuk rrezikon punën tuaj, por dikush që di se si ta përdorë atë

Lajme Teknologji