Liga Kampionëve konsiderohet si gara më e rëndësishme në botën e futbollit.

Çdo vit, skuadra të ndryshme duhet të përballen me skuadra të ligave të tjera, derisa në fazën e eliminimit direkt mund të përballen edhe me ato të ligave përkatëse.

Ligat evropiane posedojnë disa lojtarë të talentuar dhe kjo u jep mundësinë disa klubeve që t’i shikojnë nga afër paraqitjet e tyre.

Më poshtë mund t’i gjeni dhjetë paraqitjet më të mira individuale që janë bërë në histori të garës më të madhe në Evropë për klube:

10) Frank Lampard vs Liverpool, 2008

9) Cristiano Ronaldo vs Atletico Madrid, 2019

8) Lucas Moura vs Ajax, 2019

7) Lionel Messi vs Arsenal, 2010

6) Neymar vs Paris Saint-Germain, 2017

5) Cristiano Ronaldo vs Atletico Madrid, 2017

4) Lionel Messi vs Bayern Munich, 2015

3) Robert Lewandowski vs Real Madrid, 2013

2) Steven Gerrard vs AC Milan, 2005

1) Roy Keane vs Juventus, 1999. /Telegrafi/