Deri në Lojërat Olimpike në Rio de Janeiro, Ingrid Oliveira njihej vetëm nga ata që i përcillnin me vëmendje sportet braziliane, ndërsa zhytësja tërheqëse u bë e famshme në të gjithë botën pas vitit 2016, por jo për shkak të suksesit sportiv.

Reklama

Gjegjësisht, ajo erdhi në epiqendrën e publikut botëror pas Lojërave Olimpike në Rio kur pranoi se kishte pasur një ‘maratonë’ në shtrat gjatë garës.

Ingrid mbeti pa medalje në Rio, derisa natën para garës e kishte kaluar në një dhomë me lundruesin Pedro Goncalves, ndërsa shoqja e saj e dhomës, me të cilën garonte në dyshe, ishte larguar nga dhoma.

Reklama

(Foto: Instagram/ingrid.oliveira96)

Në media rrodhi informacioni se ajo kishte pasur marrëdhënie seksuale para garës, prandaj të nesërmen nuk ishte në kulmin e formës dhe brazilianët mbetën pa një medalje, edhe pse konsideroheshin favoritë.

Reklama

“Do ta them të vërtetën. E mora Pedron në dhomë, por nuk ndodhi një natë para garës dhe askush nuk qëndroi para dhomës për shkak të kësaj. Dhe nuk më dëbuan nga Lojërat. Nuk e bënë, sepse kam një të kaluar të përsosur. Pedro dhe unë bëmë atë që donim, si shumë të tjerë “, kishte rrëfyer Ingrid në një intervistë për UOL Sports.

(Foto: Instagram/ingrid.oliveira96)

Partnerja dhe shoqja e saj e dhomës asokohe kishte thënë se Oliveira e dëboi nga dhoma, në mënyrë që të ishte me lundruesin dhe pas kësaj konkurrentja e bukur u pezullua nga ekipi kombëtar.

Reklama

Rio i takon të kaluarës, ndërsa fansat tashmë presin ta shohin atleten atraktive në kryeqytetin e Japonisë (faza preliminare me 4 gusht). Ajo është 25 vjeçare, garon në kërcime prej 10 metrash, në mënyrë individuale dhe të sinkronizuar. Ndërsa mbetet të shihet se si do të shkojë ky vit dhe nëse do të sillet më mirë. /Telegrafi/

Reklama

(Foto: Instagram/ingrid.oliveira96)

(Foto: Instagram/ingrid.oliveira96)