LAJMI I FUNDIT:

Patinazh

13 Artikuj

Patinatorët profesionistë thyejnë pesë rekorde në ngjarjen e organizuar nga organizata e Rekordeve Botërore Guinness në Londër

Patinatorët profesionistë thyejnë pesë rekorde në ngjarjen e organizuar nga organizata e Rekordeve Botërore Guinness në Londër

Interesante
Rusia përjashtohet nga patinazhi dhe skijimi

Rusia përjashtohet nga patinazhi dhe skijimi

Sporte tjera
Po bënte patinazh mbi kanalet dhe lumenjtë e ngrirë të Amsterdamit, e pëson keq – përfundon në ujërat e ngrira

Po bënte patinazh mbi kanalet dhe lumenjtë e ngrirë të Amsterdamit, e pëson keq – përfundon në ujërat e ngrira

Dështime
Shkup: Patinazhi nën Kala i jepet Federatës së Sporteve të Patinazhit

Shkup: Patinazhi nën Kala i jepet Federatës së Sporteve të Patinazhit

Maqedonia e Veriut
Royal Mall sjell patinazh brenda qytetit, për të parën herë në Kosovë!

Royal Mall sjell patinazh brenda qytetit, për të parën herë në Kosovë!

Marketing
Kthehet në patinazh pas katër vitesh, kishe harruar gjithçka dhe rrezikoi të lëndohet keq (Video)

Kthehet në patinazh pas katër vitesh, kishe harruar gjithçka dhe rrezikoi të lëndohet keq (Video)

Dështime
Kanalet e ngrira të Amsterdamit, shfrytëzohen për të bërë patinazh (Video)

Kanalet e ngrira të Amsterdamit, shfrytëzohen për të bërë patinazh (Video)

Interesante
Në sheshin e Prishtinës do të vendoset pista e patinazhit gjatë muajit shkurt

Në sheshin e Prishtinës do të vendoset pista e patinazhit gjatë muajit shkurt

Sporte tjera
Pas një kohe të gjatë pauzë, mbathë patinat dhe niset për të rrëshqitur në akull – rrëzohet vazhdimisht (Video)

Pas një kohe të gjatë pauzë, mbathë patinat dhe niset për të rrëshqitur në akull – rrëzohet vazhdimisht (Video)

Dështime
Në ekranet e qendrës së patinazhit të fëmijëve u shfaqën filma pornografik (Video)

Në ekranet e qendrës së patinazhit të fëmijëve u shfaqën filma pornografik (Video)

Dështime
Gara e parë ndërkombëtare në rrëshqitjen artistike në Maqedoni

Gara e parë ndërkombëtare në rrëshqitjen artistike në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Rrëshqitësit e patinazhit mbetën të befasuar me meteorin, që e ktheu natën në ditë (Video)

Rrëshqitësit e patinazhit mbetën të befasuar me meteorin, që e ktheu natën në ditë (Video)

Interesante
Mbyllet patinazhi bizar në të cilin ndodheshin pesëmijë peshq të ngordhur (Foto)

Mbyllet patinazhi bizar në të cilin ndodheshin pesëmijë peshq të ngordhur (Foto)

Dështime