Një kineze pas një kohe të gjatë pauzë kishte vendosur t’i rikthehet pasionit të saj që e ka për patinat, dhe kështu një ditë vendosi t’i mbath të futet në zonën e akullt.

Madoka Takajam dhe mikesha e saj deshën ta filmojnë momentin kur pas një kohë të gjatë futen në akull me patina, por duket se kishin harruar që periudha e gjatë kohore e pauzës ka mundur ta bëjë të vetën dhe të harroj të rrëshqas, transmeton Telegrafi.

Dhe në momentin që i prekën këmbët në tokë, ajo filloi vazhdimisht të rrëzohet, por është interesant se ajo vazhdimisht qeshte me veten dhe nuk mund të pajtohej që nuk po di të rrëshqas.

Kështu vazhdimisht ngrihej në këmbë por rezultati ishte i njëjtë – përplasej në akull, ndërsa pamjet e saj janë bërë sensacion në internet. /Telegrafi/