Kur mendojmë për njerëzit e famshëm më të dashur në botë, bukuria e tyre e pamohueshme na vjen menjëherë në mendje.

Po sikur të ishin ndryshe? Përshembull, si kafshë? A do të dukeshin ata më tërheqës nëse do të ishin të bukur dhe me gëzof si kafshët shtëpiake?

Bright Side pëlqen të luajë me imagjinatën e lexuesve.

Për këtë arsye, ne i kemi shndërruar 14 të famshëm në krijesa gëzofi, në mënyrë që të vendosni nëse i preferoni ata siç janë ose në versionin e tyre të ri. /Telegrafi/

1. Morgan Freeman

2. Chayanne

3. Johnny Depp

4. Melissa McCarthy

5. Jason Momoa

6. Angelina Jolie

7. Ricky Martin

8. Shakira

9. Adam Driver

10. Penélope Cruz

11. Brad Pitt

12. Sofía Vergara

13. Joaquin Phoenix

14. Miley Cyrus