Dëshironi të digjni më shumë yndyrë pa u munduar ekstra?

Epo, siç duket sekreti është të ushtroni para se ta keni ngrënë shujtën e mëngjesit, transmeton Telegrafi.

Studimi ka treguar se ata të cilët e vonojnë shujtën e mëngjesit mund ta djegin yndyrën deri në dyfish më shpejt sesa ata që stërviten pasi të kenë ngrënë.

Kjo rutinë madje mund t’jua zvogëlojë edhe rrezikun e tipit 2 të diabetit dhe të sëmundjeve kardiovaskulare.

Ndonëse shkencëtarët besojnë se ky zbulim është interesant, ata e pranojnë se duhet të kryhen më shumë hulumtime për t’i eksploruar efektet e shujtës së mëngjesit në djegie të yndyrës. /Telegrafi/