Ka përfunduar edhe edicioni i 90-të i ndarjes së çmimeve të Akademisë.

Fitues i çmimit “Filmi më i mirë” në ‘Oscars 2018’, u shpall filmi “The Shape of water”.

Lista me të gjithë fituesit në 'Oscars 2018' Lista me të gjithë fituesit në 'Oscars 2018'

Shumë aktorë të njohur ndër vite kanë luftuar për të fituar një çmim ‘Oscar’, disa ia kanë dalë e disa jo, megjithatë provuan.

Vëmendje të madhe rrëmbejnë edhe paraqitjet e yjeve në tapetin e kuq, gjersa nga viti në vit vazhdojnë të sjellin edhe më shumë shkëlqim.

Por, si dukeshin ata kur morën pjesë për herë të parë në një mbrëmje ndarje çmimesh të Akademisë.

Edhe pse i akuzuar për ngacmime seksuale, Kobe Bryant arriti të fitojë një çmim 'Oscar' në mbrëmjen e Akademisë Edhe pse i akuzuar për ngacmime seksuale, Kobe Bryant arriti të fitojë një çmim 'Oscar' në mbrëmjen e Akademisë

Bright Side solli një kolazh me fotografi se si aktorët e mëdhenj dhe aktoret dukeshin gjatë ecjes së tyre të parë në tapetin e kuq të “Oscars” në krahasim me paraqitjet e tyre viteve të fundit.

Duket se shumë të famshëm janë duke u bërë më të bukur me moshën! /Telegrafi/

Leonardo DiCaprio, 1996 – 2016

Kate Winslet, 1996 – 2016

John Travolta, 1978 – 2015

Meryl Streep, 1979 – 2015

Michael Douglas, 1976 – 2013

Drew Barrymore, 1989 – 2011

Benicio Del Toro, 2001 – 2016

Steve Carell, 2006 – 2016

Scarlett Johansson, 2000 – 2015

Sylvester Stallone, 1997 – 2016

Jennifer Aniston, 2000 (mr Brad Pitt) dhe 2015 (me Justin Theroux)

Matt Damon, 1998 (me nënën e tij Nancy) dhe 2016 (me Luciana Barroso)

Charlize Theron, 2000 dhe 2016

Angelina Jolie, 2000 dhe 2014

Brad Pitt, 1992 (me Juliette Lewis) dhe 2014 (me Angelina Jolie)