Pas episodit të kaluar të serialit, atij të shtatëmbëdhjetë që ishte mjaft emocion te ne, patjetër që nuk duhet humbur këtë të fundit që u shfaq sonte në T7 nga ora 20:00 dhe që e gjeni nga ora 21:00 në gjirafaVideo.com.

Në këtë episod shohim se gjërat nuk mund të arrihen gjithmonë vet dhe se ndihma e miqve përkatësisht familjes është më se e nevojshme.

Ky episod në qendër të vëmendjes ka pikën lidhëse të shumë ndodhive në të kaluarën, oficer Gashin. Si shumë herë, edhe kësaj radhe i shërbehet një informacion që ja lejon të e luaj “lojën” e tij të ofrimit të informatës për një çmim.

Reklama

Ndërkohë, Vesa edhe pse u shtri në spital nuk e ka në plan të ndalet së kërkuari të vërtetën e plotë.

Reklama

Të njëjtën e do edhe Berati për të, por se në çfarë situatash gjenden këto personzhe më shumë tregon vet episodi i tetëmbëdhjetë.

Më poshtë gjeni episodin e 18-të më radhë të serialit “Rrushe”.