Kemi raportuar shumë herë për efektin e madh që ka në ndryshimin e dukjes pasuria dhe fama duke bërë që shumë personazhe të njohura të intervenojnë në dukjen e tyre. 

Duke qenë se i kanë në dispozicion profesionistët më të mirë në qarkullim, femrat e njohura të ekranit i kanë shfrytëzuar ata për të arritur dukjen e dëshiruar.

Përmes ndërhyrjes me anë të makijazhit, në flokë, vetulla apo dhëmbë – ato kanë arritur transformime të shkallëve të ndryshme.

Të famshmet Kardashian janë dëshmi se “paratë mund ta blejnë lumturinë” (Foto) Të famshmet Kardashian janë dëshmi se “paratë mund ta blejnë lumturinë” (Foto)

Disa të famshme kanë zgjedhur disa ndërhyrje më të buta duke ndërruar ngjyrën e flokëve apo zbardhimin e dhëmbëve, derisa disa të tjera kanë bërë ndryshime aq dramatike me ndihmën e kirurgëve plastikë, saqë nuk njihen.

Telegrafi jua sjell më poshtë se si dukeshin para dhe pas intervenimeve, disa prej yjeve të njohura. /Telegrafi/

Scarlett Johansson, para

Scarlett Johansson, para

Scarlett Johansson, pastaj

Scarlett Johansson, pastaj

Taylor Swift, para

Taylor Swift, para

Taylor Swift, pastaj

Taylor Swift, pastaj

Michelle Williams, para

Michelle Williams, para

Michelle Williams, pastaj

Michelle Williams, pastaj

Kylie Jenner, para

Kylie Jenner, para

Kylie Jenner, pastaj

Kylie Jenner, pastaj

Madonna, para

Madonna, para

Madonna, pastaj

Madonna, pastaj

Leona Lewis, para

Leona Lewis, para

Leona Lewis, pastaj

Leona Lewis, pastaj

Kelly Rowland, para

Kelly Rowland, para

Kelly Rowland, pastaj

Kelly Rowland, pastaj

Victoria Beckham, para

Victoria Beckham, para

Victoria Beckham, pastaj

Victoria Beckham, pastaj

Nicole Ritchie, para

Nicole Ritchie, para

Nicole Ritchie, pastaj

Nicole Ritchie, pastaj

Kate Hudson, para

Kate Hudson, para

Kate Hudson, pastaj

Kate Hudson, pastaj

Khlo Kardashian, para

Khlo Kardashian, para

Khlo Kardashian, pastaj

Khlo Kardashian, pastaj

Kim Kardashian, para

Kim Kardashian, para

Kim Kardashian, pastaj

Kim Kardashian, pastaj

Kylie Minogue, para

Kylie Minogue, para

Kylie Minogue, pastaj

Kylie Minogue, pastaj

Jennifer Hudson, para

Jennifer Hudson, para

Jennifer Hudson, pastaj

Jennifer Hudson, pastaj

Gwyneth Paltrow, para

Gwyneth Paltrow, para

Gwyneth Paltrow, pastaj

Gwyneth Paltrow, pastaj

Kelly Osbourne, para

Kelly Osbourne, para

Kelly Osbourne, pastaj

Kelly Osbourne, pastaj

Jennifer Lopez, para

Jennifer Lopez, para

Jennifer Lopez, pastaj

Jennifer Lopez, pastaj

Victoria Pendleton, para

Victoria Pendleton, para

Victoria Pendleton, pastaj

Victoria Pendleton, pastaj

Eva Mendes, para

Eva Mendes, para

Eva Mendes, pastaj

Eva Mendes, pastaj

Demi Moore, para

Demi Moore, para

Demi Moore, pastaj

Demi Moore, pastaj

Danny Minogue, para

Danny Minogue, para

Danny Minogue, pastaj

Danny Minogue, pastaj

Charlize Theron, para

Charlize Theron, para

Charlize Theron, pastaj

Charlize Theron, pastaj

Courteney Cox, para

Courteney Cox, para

Courteney Cox, pastaj

Courteney Cox, pastaj

Cheryl Cole, 2011

Cheryl Cole, para

Cheryl Cole, pastaj

Cheryl Cole, pastaj

Bella Hadid, 2014

Bella Hadid, para

Bella Hadid, pastaj

Bella Hadid, pastaj

Ariana Grande, 2008

Ariana Grande, para

Ariana Grande

Ariana Grande, pastaj

Anne Hathaway, 2003

Anne Hathaway, para

anne

Anne Hathaway, pastaj