Disa meshkuj janë atje duke na bërë të besojmë se mund të kontrollojnë procesin e plakjes në trupat e tyre dhe janë vetëm duke u bërë edhe më të nxehtë e më të mirë, si ‘vera e mirë’.

Reklama

Nga Zac Efron deri te Keanu Reeves, këta janë 20 meshkujt e famshëm në botë që nuk e shikojnë aspak moshën e tyre, e mbi të gjitha vazhdojnë të rrëmbejnë zemrat e të bëjnë të rrahin sa më shumë.

Ne në Bright Side jemi të bindur që këta burra kanë çasje në burimin e rinisë dhe ne dëshirojmë të ndajmë emrat me juve.

Reklama

1. Zac Efron — 32- vjeçar

2. Keanu Reeves – 55- vjeçar

3. Jeff Goldblum — 67- vjeçar

4. Paul Rudd – 50- vjeçar

Reklama

5. Dermot Mulroney — 55- vjeçar

6. Matthew McConaughey — 49- vjeçar

7. Cary Elwes — 57- vjeçar

8. Brad Pitt — 55- vjeçar

9. Dylan McDermott — 58- vjeçar

10. Tom Cruise — 57- vjeçar

11. Jensen Ackles — 41- vjeçar

12. Johnny Depp — 56- vjeçar

13. Hugh Jackman — 51- vjeçar

14. David Beckham — 44- vjeçar

15. Tom Hardy — 42- vjeçar

16. Jason Momoa — 40- vjeçar

17. Christian Bale — 45- vjeçar

Reklama

18. Mads Mikkelsen — 53- vjeçar

19. Arnold Schwarzenegger — 72- vjeçar

20. Robert Downey Jr. — 54- vjeçar

/Telegrafi/