Prokurorja Vilma Ruskovska e vërtetoi vërtetësinë e fotografisë nga faqja e parë e procesverbalit.

Në këtë pjesë të procesverbalit përmenden citate nga deklarata e biznesmenit Orce Kamçev, i akuzuar në rastin ‘Perandoria’ të publikuara dje në një pjesë të madiave.

Prokuroria: Me shfaqjen e dokumenteve vështirësohet procedura për rastin ‘Haraçi’ Prokuroria: Me shfaqjen e dokumenteve vështirësohet procedura për rastin ‘Haraçi’

Prokuroria, siç njoftoi më herë, nuk do t’i komentojë konkludimet tjera dhe komentet e autorit.

“Deklaratat origjinali i ka vetëm prokuroria, ndërsa kopje është dërguar në gjykatën kompetente”, thonë nga Prokuroria./Telegrafi/

AGM bën thirrje të mos hiqen tekstet e publikuara në media që kanë të bëjnë për aferën ‘Haraçi’ AGM bën thirrje të mos hiqen tekstet e publikuara në media që kanë të bëjnë për aferën ‘Haraçi’