Demi Lovato e la qendrën e saj të rehabilitimit të enjten dhe fluturoi për në Çikago, por TMZ ka mësuar se udhëtimi është organizuar nga mjekët dhe është projektuar për ta bërë atë të matur dhe të shëndetshme.

Burimet me njohuri të dorës së parë tregojnë se Demi dhe nëna e saj ateruan në Çikago me një avion privat në orën 2 të premten.

Kjo është dukja e Demi Lovatos pas trajtimit (Foto: Getty Images)

Thuhet se Demi është atje për të parë një psikiatër të specializuar në shëndetin mendor, mirësjelljen dhe mirëqenien e përgjithshme.

Burimet e TMZ thonë se Demi do të jetë në Çikago për disa ditë për trajtim dhe pastaj do të fluturojë për t’u kthyer në qendrën e rehabilitimit ku ka qenë që prej të shtunës së kaluar.

Demi Lovato (Foto: Getty Images)

Tutje, burimet thonë se struktura e rehabilitimit rekomandoi që Demi të shihte specialistin në Çikago dhe ajo e pranoi atë.

Gjendja shëndetësore e këngëtares duket se po përmirësohet dukshëm. /Telegrafi/