Një anketim me 3.836 njerëz ka zbuluar saktësisht se sa gjatë zgjasin meshkujt e të gjitha moshave në seks – dhe sa gjatë duan femrat që sesi të zgjas.

Duket se nuk është lajm i mirë kur i krahasojmë pritshmëritë me realitetin, transmeton Telegrafi.

Anketimi, i kryer nga ‘Saucydates.com’, ka zbuluar se femrat mesatarisht duan që seksi të zgjatë 25 minuta e 51 sekonda.

Ndërkohë, meshkujt kishin thënë se duan që seksi të zgjatë 25 minuta e 43 sekonda.

Megjithatë, përderisa dëshirat e tyre kanë qenë mjaft të përafërta, rezultatet kanë treguar se meshkujt e çdo shteti dhe secilës moshë nuk mund t’i afrohen minutazhës ideale, ku shpeshherë meshkujt nuk mund të zgjasin më shumë se 15 minuta në seks. /Telegrafi/