Yjet kanë shumë arsye për ndryshim të vazhdueshëm.

Disa ndryshojnë pamjen e tyre për të hequr qafe një imazh klishe, si Emma Watson dhe Miley Cyrus.

Të tjerë presin dhe ngjyrosin flokët e tyre për një rol të ri.

Shumica e aktorëve madje bëhen tullac – kjo nuk është gjithmonë e nevojshme për shkak të ekzistencës së parukeve tullac, por aktorët e marrin seriozisht punën e tyre dhe e bëjnë këtë për të realizuar karakterin e tyre.

Njëmbëdhjetë aktorët që janë të famshëm vetëm nga një rol, dhe më pas nuk patën karrierë të suksesshme Njëmbëdhjetë aktorët që janë të famshëm vetëm nga një rol, dhe më pas nuk patën karrierë të suksesshme

Si rezultat, ata shpesh shfaqen me një pamje të re dhe të papritur që i lë disa njerëz të hedhur nga bukuria e tyre dhe të tjerët që kërkojnë pyetjen e vazhdueshme “Pse?”.

Reklama

Bright Side ka sjell disa transformime për ju që na tregojnë pamjen e re të yjeve që të gjithë ne i njohim dhe i duam. /Telegrafi/

Reklama

1. Katy Perry

2. Joey King

3. Mckenna Grace

4. Emilia Clarke

5. Cara Delevingne

6. Chris Pratt

7. Charlize Theron

8. Rowan Blanchard

9. Julianne Hough

10. Emilie de Ravin

11. Emma Roberts

12. Kate Hudson

13. Jonah Hill

14. John Travolta

15. Taylor Momsen