Ndonjëherë ju keni nevojë për një ndryshim të madh në pamje, dhe mënyra më e thjeshtë për të bërë atë është duke ndryshuar modelin e flokëve.

Reklama

Nuk ka rëndësi nëse shkoni për një ngjyrosje, prerje apo zgjatje, shndërrimet e flokëve të çdo lloji duken si një transformim total.

Pra, Bright Side theksoi raste si Blake Lively, Beyoncé, dhe shumë femra të famshme që ndryshuan ngjyrën e flokëve dhe u kthyen në mbretëresha të vërteta.

1. Jennifer Aniston

2. Jennifer Lopez

3. Beyonce

4. Celine Dion

5. Emma Stone

6. Lady Gaga

7. Katy Perry

8. Rachel Brosnahan

9. Christina Hendricks

10. Amy Adams

11. Gwen Stefani

12. Madonna

13. Shakira

14. Rachel McAdams

15. Blake Lively

/Telegrafi/