LAJMI I FUNDIT:

Pas dhjetë orë pune, Robotin se mbajnë këmbët – rrëzohet në Chicago

Pas dhjetë orë pune, Robotin se mbajnë këmbët – rrëzohet në Chicago

Robotët përshkruhen si mjete që nuk dinë të lodhen dhe punojnë pa ndërprerë.

Por, një gjë e tillë nuk ndodhi edhe me një robot në Shtetet e Bashkuara.


Në Chicago në një ekspozitë tregtare, një robot ngarkues nuk mund të përballonte dhjetë orë punë të vazhdueshme.

Ai në një moment u rrëzua duke bartur disa pako nga raftet.

I gjori është thjesht i lodhur. /Telegrafi/