Hollywoodi është, pa dyshim, një vend që shpesh i bën njerëzit të përpiqen të kapin kohën në një shishe, duke shpresuar të ruajnë rininë e tyre për aq kohë sa të jetë e mundur.

Mjaft çuditërisht, ne shpesh e gjejmë veten te disa të famshëm duke i admiruar që bëjnë pikërisht të kundërtën dhe vërtetojnë se mosha nuk është asgjë për t’u trembur.

Bright Side beson se bukuria e vërtetë vjen më vonë në jetë, dhe kemi shumë të famshëm që po plaken si verë e shkëlqyeshme për t’a mbështetur këtë teori. /Telegrafi/

1. Jake Gyllenhaal — 39 vjeçar

2. Oscar Isaac — 41 vjeçar

3. Hugh Grant — 59 vjeçar

4. Famke Janssen — 55 vjeçare

5. Daniel Craig — 52 vjeçar

6. Jennifer Garner — 48 vjeçare

7. David Harbour — 45 vjeçar

8. Jamie Lee Curtis — 61 vjeçare

9. Colin Farrell — 43 vjeçar

10. Ted Danson — 72 vjeçar

11. Karl Urban — 47 vjeçar

12. Gillian Anderson — 51 vjeçare

13. Josh Duhamel — 47 vjeçar

14. Sofia Vergara — 47 vjeçare

15. Halle Berry — 53 vjeçare

16. John Stamos — 56 vjeçar

17. Ryan Gosling — 39 vjeçar

18. Jeffrey Dean Morgan — 54 vjeçar

19. Angela Basset — 61 vjeçare

20. Adam Driver — 36 vjeçar