Publikimi i vazhdueshëm i fotografive nga të famshmit në internet dhe në rrjetet sociale, na bën të harrojmë se ata jo gjithmonë kanë qenë të famshëm.

Ata në ditët e sotme janë të popullarizuar dhe të pasur, mirëpo e kaluara e tyre nuk ke qenë gjithmonë e këtillë.

Shumë prej yjeve kanë kaluar një fëmijëri të zakonshme dhe nuk kanë qenë të pasur e as të njohur.

Lajmet nga BRIGHT SIDE Lajmet nga BRIGHT SIDE

Bright Side ka bërë një koleksion fotografish nga të famshmit duke bërë krahasimin e dukjes së tyre nga koha kur kanë qenë fëmijë dhe pasi janë bërë të njohur.

Në galerinë e mëposhtme jua sjellim përmbledhjen e fotografive me dukjen e yjeve në fëmijërinë e tyre dhe pasi janë bërë të famshëm:

Charlize Theron

Charlize Theron (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/charlizeafrica/Instagram)

Beyonce

Beyonce (Foto: beyonce/Instagram)

Naomi Campbell

Naomi Campbell (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/Georges Biard/Wikimedia Commons)

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon (Foto: reesewitherspoon/Instagram)

Kate Moss

Kate Moss (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/Zabulon Laurent/ABACA/Abaca /East News)

Cindy Crawford

Cindy Crawford (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/Ibsan73/Flickr)

Amy Winehouse

Amy Winehouse (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/eastnews.ru)

Kristen Bell

Kristen Bell (Foto: kristenanniebell/Instagram)

Elvis Presley

Elvis Presley (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/Dell Publishing Company, inc/Archive)

Freddie Mercury

Freddie Mercury (Foto: Bright Side/Old Pics ArchiveGlobe Photos /Sipa USA/East News

Anna Faris

Anna Faris (Foto: annafaris/Instagram)

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey (Foto: Bright Side/Classmates/David Torcivia/Flickr)

Joe Manganiello

Joe Manganiello (Foto: Bright Side/JoeManganiello/Twitter /Rebecca Roach/Flickr)

Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne “The Rock” Johnson (Foto: Bright Side/TheRock/Twitter/Eva Rinaldi /Flickr)

Taraji P. Henson

Taraji P. Henson (Foto: tarajiphenson/Instagram)

David Bowie

David Bowie (Foto: Bright Side/Old Pics Archive/David Shankbone/Flickr )

Michelle Obama

Michelle Obama (Foto: michelleobama/Instagram)

Chris Pratt

Chris Pratt (Foto: Bright Side/Classmates/prattprattpratt/Instagram)

Bruno Mars

Bruno Mars (Foto: Aline Foreste/Facebook/brunomars/Instagram)

Shailene Woodley

Shailene Woodley (Foto: shailenewoodley/Instagram)

/Telegrafi/