Ndërsa vitit 2019 po i vjen fundi, kështu ndodh edhe një vit yjor i transmetimit në Spotify.

Ju mund të jeni duke reflektuar përsëri në 12 muajt e fundit, duke menduar për zbulimet tuaja muzikore dhe këngët që dëgjuat pa ndalur – edhe Spotify bënë të njëjtën gjë – por për të gjithë botën.

Pra, çfarë dëgjoi bota në vitin 2019?

Artistët më të dëgjuar:

1. Post Malone
2. Billie Eilish
3. Ariana Grande
4. Ed Sheeran
5. Bad Bunny

Artistet femra më të dëgjuara:

1. Billie Eilish
2. Ariana Grande
3. Taylor Swift
4. Camila Cabello
5. Halsey

Artistët meshkuj më të dëgjuar:

Reklama

1. Post Malone
2. Ed Sheeran
3. Bad Bunny
4. Khalid
5. J Balvin

Këngët më të dëgjuara:

Reklama

1. “Señorita” – Camila Cabello, Shawn Mendes
2. “Bad Guy” – Billie Eilish
3. “Sunflower” – Post Malone, Swae Lee
4. “7 Rings” – Ariana Grande
5. “Old Town Road – Remix” – Lil Nas X, Billy Ray Cyrus

Albumet më të dëgjuara:

1. WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? – Billie Eilish
2. Hollywood’s Bleeding – Post Malone
3. thank u, next – Ariana Grande
4. No.6 Collaborations Project – Ed Sheeran
5. Shawn Mendes – Shawn Mendes

Reklama

Çfarë dëgjoi bota këtë dekadë?

Artistët më të dëgjuar të dekadës:

1. Drake
2. Ed Sheeran
3. Post Malone
4. Ariana Grande
5. Eminem

Artistet femra më të dëgjuar të dekadës:

1. Ariana Grande
2. Rihanna
3. Taylor Swift
4. Sia
5. Beyoncé

Reklama

Artistët meshkuj më të dëgjuar të dekadës:

1. Drake
2. Ed Sheeran
3. Post Malone
4. Eminem
5. The Weeknd

Këngët më të dëgjuara të dekadës:

1. “Shape of You” – Ed Sheeran
2. “One Dance” – Drake, Kyla, WizKid
3. “Rockstar (feat. 21 Savage)” – 21 Savage, Post Malone
4. “Closer” – Halsey, The Chainsmokers
5. “Thinking out Loud” – Ed Sheeran

Reklama

/Telegrafi/