Është vështirë të hysh në internet e të mos shohësh raportime të ndryshme për gjyqin e Johnny Depp dhe Amber Heard.

Ka anë në të dyja historitë që sapo po i njohim, aktori ka humbur disa punë për shkak të reagimeve që mori për këtë çështje.

Është një padi prej 100 milionë dollarësh në të cilën Heard planifikon të largohet me të gjitha ato para nëse Depp shpallet fajtor për të gjitha akuzat, por Johnny gjithashtu ka shumë mënyra në të cilat mund të lëndojë ish-partneren e tij.

Ndoshta prova më e dukshme në favor të Depp janë marrëdhëniet që Amber kishte me dy personazhe të famshëm.

Aktori i tregoi pamjet e Heard duke bërë ‘takime’ në orët e vona të natës me Elon Musk dhe James Franco.

Vazhdim i gjyqit mes Depp dhe Heard – aktorja e akuzoi për sulm seksual, ai e quajti gënjeshtare Vazhdim i gjyqit mes Depp dhe Heard – aktorja e akuzoi për sulm seksual, ai e quajti gënjeshtare

Yjet e lartpërmendur pritej të shkonin dhe të dëshmonin në gjyq, por me shumë mundësi nuk do të shfaqeshin.

Në favor të Deppit, të dy këta burra u vërtetuan se i kishin këto afera pikërisht kur aktori ishte i martuar me Amber Heard.

Për më tej provat, në pamjet e ashensorit ka momente ku aktorja shfaqet pa rroba, e mbuluar vetëm me një batanije.

Ajo tregon dashuri fizike ndaj Muskut dhe e bën të njëjtën gjë me Frankcon. Kjo provë e re dëshmon se Heard nuk ishte besnike ndaj Johnny dhe shumica e akuzave të saj mund të hidheshin poshtë për këtë.

Ylli i “Finding Neverland” e ka paditur bionden me 50 milionë dollarë për shpifje dhe akuza për abuzim që ajo bëri në një tekst për Washington Post. /Telegrafi/