Majlinda Kelmendi është sportistja e vetme që i ka sjellë shtetit të Kosovës (të njohur ndërkombëtarisht) medaljen e parë olimpike.

Por, ajo nuk është sportistja e vetme shqiptare që ka fituar medalje olimpike.

Rrena më e fundit e Serbisë: Majlinda Kelmendi refuzon doping testin (Foto) Rrena më e fundit e Serbisë: Majlinda Kelmendi refuzon doping testin (Foto)

Më parë këtë e kanë bërë edhe Shaban Tërstena (Mundje), Aziz Salihu (Boks) dhe Shaban Sejdiu (mundje).

Me këtë rast i biri i legjendës së boksit Aziz Salihut, Mentori, ka postuar në rrjetin social Facebook një fotografi ku ka përfshirë katër medalistët shqiptarë.

“Shqiptarët e olimpiadave. Shaban Trstena, Aziz Salihu, Shaban Sejdiu dhe Majlinda Kelmendi”, ishte shkrimi në foton e më poshtme të postuar nga Mentor Salihu. /Telegrafi/

Thaçi dhe ekipi olimpik i Kosovës kanë festuar mbrëmë para hundës së presidentit serb Thaçi dhe ekipi olimpik i Kosovës kanë festuar mbrëmë para hundës së presidentit serb

Mentori