Dy futbollistët nga Liberia që erdhën me bujë te Llapi, nuk do të jenë pjesë e klubit të Supligës.

Kjo pasi, Dempster Siafa Kamara dhe Aidoo Joseph, nuk kanë arritur të bindin drejtuesit e klubit llapjan.

Drejtori ekzekutiv i Llapit, Tahir Batatina ka njoftuar se futbollistët nuk i kanë plotësuar kriteret e nevojshme për të qenë pjesë e klubit.

“Lojtarët e huaj që kanë ardhur nuk do të jenë pjesë e Llapit sepse nuk janë në nivelin që duhet të jetë një futbollist i Llapit”.

“Ata do të kthehen dhe Llapi do të vazhdojë të sjellë cilës e jo shumicë”, ka thënë Batatina.

E pikërisht drejtori ekzekutiv ka paralajmëruar që trajnerit Bekim Shotani, mund të mos i vazhdohet kontrata.

“Shotani ka pasur kontratë deri në fund të këtij stinori. Kontrata e tij mund të mos vazhdohet”.

“Nuk e përjashtoj mundësinë që të kthehet se trajner”, ka thënë Batatina. /Telegrafi/