Këshillat janë shumë të thjeshta, ndërkaq ato rregullisht u përmbahen

Nuk është që në rrethin tonë kemi ndonjë vajzë e cila në llogarinë bankare mund të lavdërohet me shifrën prej gjashtë zerove, mirëpo kemi hulumtuar hollësisht se çfarë është ajo që i bëjnë ndryshe nga ne femrat më të pasura në botë.

Në vazhdim fshihen përgjigjet, transmeton Telegrafi.

Nuk e fajësojnë veten

Dështimin e përjetojnë si pjesë të suksesit.

Verifikojnë gjendjen e llogarive të tyre bankare

Shënojnë të gjitha shpenzimet, planifikojnë dhe nuk shpenzojnë më shumë se ajo që mund t’ua mundësojnë vetes.

Shmangin njerëzit të cilët ankohen

Pranë vetes kanë partnerë dhe miq të cilët gjithmonë i përkrahin dhe të cilët sinqerisht kujdesen për to.

Janë fizikisht aktive

Ushtrimi u ndihmon të jenë të fokusuara dhe ta zvogëlojnë stresin.

Rrallë hyjnë në rrjete shoqërore

Nuk kanë kohë për to.

Gjithmonë janë në distancë nga kolegët

Edhe pse i vlerësojnë kolegët e tyre, nuk u ofrohen tepër.

Kanë “ëndrrat e tyre ekipore”

Është e pamundur që të gjithë të dinë gjithçka, prandaj është e rëndësishme të rrethoheni me njerëz me përvojë dhe besim.

Në bisedën e tyre përdorin thënien “O Zot i madh”

Shmangin dramën, janë të qeta dhe kështu vetëm vërtetojnë aftësitë e tyre.

Pjesa më e madhe e ditës për to është e planifikuar

Ato e dinë që koha është para dhe prandaj me kujdes planifikojnë çdo minutë

Ato nuk grinden

Ato i pëlqejnë polemikat, por do ta mbajnë qëndrimin e tyre dhe do ta mbrojnë atë në një mënyrë të denjë. /Telegrafi/