LAJMI I FUNDIT:

Karriera

213 Artikuj

Si ta shfrytëzoni verën në të mirë të karrierës dhe punës suaj

Si ta shfrytëzoni verën në të mirë të karrierës dhe punës suaj

Lifestyle
Fazat e karrierës nëpër të cilat do të kalojë secila femër

Fazat e karrierës nëpër të cilat do të kalojë secila femër

Karriera
Rëndësia e veshjes në ambientin e punës

Rëndësia e veshjes në ambientin e punës

Trend
Shtatë gjërat që nuk duhet t’i bësh nëse ke nisur një punë të re

Shtatë gjërat që nuk duhet t’i bësh nëse ke nisur një punë të re

Këshilla Lifestyle
Njerëzit në vendin më të lumtur të botës kanë tri filozofi për punën

Njerëzit në vendin më të lumtur të botës kanë tri filozofi për punën

Lifestyle
Për shkak të kësaj pyetjeje ju dështoni në intervistën e punës!

Për shkak të kësaj pyetjeje ju dështoni në intervistën e punës!

Këshilla Lifestyle
Si të veprosh kur ti e do shumë punën tënde, por shefi po ta vështirëson jetën?

Si të veprosh kur ti e do shumë punën tënde, por shefi po ta vështirëson jetën?

Këshilla Lifestyle
Pesë gabime që bëjnë njerëzit inteligjentë në punë: Çfarë i pengon ata të përparojnë dhe të marrin një pagë më të lartë

Pesë gabime që bëjnë njerëzit inteligjentë në punë: Çfarë i pengon ata të përparojnë dhe të marrin një pagë më të lartë

Këshilla Lifestyle
Valdete Daka flet për fillimet e karrierës dhe jetën familjare: Pas punës çdo herë jam amvise

Valdete Daka flet për fillimet e karrierës dhe jetën familjare: Pas punës çdo herë jam amvise

Kosovë
Heidi Klum publikon fotografi nga fillimi i karrierës si modele

Heidi Klum publikon fotografi nga fillimi i karrierës si modele

Karriera
Përse suksesi në punë nuk garanton lumturinë? Çfarë nevojitet për një ndjenjë mirëqenieje, por që nuk janë paratë!

Përse suksesi në punë nuk garanton lumturinë? Çfarë nevojitet për një ndjenjë mirëqenieje, por që nuk janë paratë!

Këshilla Lifestyle
Kjo është e vetmja gjë që i pengon njerëzit të kenë sukses, sipas psikologes së Harvardit

Kjo është e vetmja gjë që i pengon njerëzit të kenë sukses, sipas psikologes së Harvardit

Këshilla Lifestyle
Liderët më të mirë bëjnë këto tri gjëra për të shmangur të punuarit me orare të zgjatura

Liderët më të mirë bëjnë këto tri gjëra për të shmangur të punuarit me orare të zgjatura

Këshilla Lifestyle
Arrini më shumë duke bërë më pak: Çfarë duhet të dini për metodën 3-3-3 që rrit produktivitetin tuaj nga autori më i shitur

Arrini më shumë duke bërë më pak: Çfarë duhet të dini për metodën 3-3-3 që rrit produktivitetin tuaj nga autori më i shitur

Këshilla Lifestyle
Këtyre pesë shenjave të Zodiakut nuk ka dashuri që ia shpërqendron vëmendjen nga karriera

Këtyre pesë shenjave të Zodiakut nuk ka dashuri që ia shpërqendron vëmendjen nga karriera

Astrologji
Rregulli nr.1 në biznes: Respekto kohën e gjithkujt!

Rregulli nr.1 në biznes: Respekto kohën e gjithkujt!

Këshilla Lifestyle
50 filma rreth biznesit që duhet t’i shihni patjetër!

50 filma rreth biznesit që duhet t’i shihni patjetër!

Trend
Nuk është vonë! A e dini se cila është mosha ideale për të filluar një biznes?

Nuk është vonë! A e dini se cila është mosha ideale për të filluar një biznes?

Lifestyle
Këta janë shefat më të këqij: Shenjat e horoskopit që nuk i pranojnë kurrë gabimet e tyre

Këta janë shefat më të këqij: Shenjat e horoskopit që nuk i pranojnë kurrë gabimet e tyre

Astrologji
Tejkalimi i sfidave më të mëdha pas pensionimit

Tejkalimi i sfidave më të mëdha pas pensionimit

Këshilla Lifestyle
Disa aftësi që i veçojnë introvertët nga të tjerët

Disa aftësi që i veçojnë introvertët nga të tjerët

Trend


mob5