Tifozët që duan fanellat me dizajnë të bukur, por të thjesht, tashmë kanë gjetur fanellën ideale.

Bëhet fjalë për klubin nga Suedia, AIK, të cilët tashëm janë bërë temë e meidave botërore për bukurinë e fanellave të tyre.

Kjo pasi faqja e tyre në internet është bllokuar nga kërkesat e mëdha pasi ata publikuan shitjen e fanellave të reja ngjyrë të zezë.

Fanellat janë ridizajnuar nga Nike, por me kërkesë të klubit holandez për titullin e parë dhe të vetëm të vitit 1901. Kjo arritje erdhi 10 vite pas krijimit të klubit në vitin 1891.

Çdo gjë është në ngjyrë të zezë, që nga shenja e sponsorit e deri te llogo. Numrat janë me ngjyrë të bardhë, ndërsa lojtarët nuk kanë emra.

Pra, një fanellë prefektë për skuadrën që e keni së bashku me shokët në futboll të vogël.

Fanellat janë shitur që në ditën e parë. /Telegrafi