Eliza Hoxha është shumë e pëlqyer nga publiku për këngët në karrierën e saj, të cilat i kanë dhuruar titullin e këngëtares.

Ndonëse publiku e njeh vetëm si këngëtare, ajo me profesion është arkitekte, dhe tash e disa vite ushtron profesionin e saj si ligjëruese në Fakultetin e Arkitekturës në Prishtinë.

Të gjitha lajmet rreth Eliza Hoxhës Të gjitha lajmet rreth Eliza Hoxhës

Jashtë muzikës dhe brenda në profesion kanë mundësinë ta shohin vetëm studentët e arkitekturës këngëtaren Hoxha, megjithatë kjo e fundit ka vendosur që në rrjetin e saj social Facebook të ndajë me fansat disa fotografi, ku tregon mënyrën se si ajo ligjëron.

Duket se gjatë ligjerimit, Eliza mundohet të jetë sa më e fokusuar dhe e buzëqeshur, teksa nuk mungojnë edhe mimikat me duar. /Telegrafi/