Estrada Shqiptare numëron këngëtarë të shumë, disa të rinj e disa të tjerë që kanë lënë gjurmë prej vitesh, duke u bërë pjesë e skenës.

Paraqitjet e tyre të shpeshta mund të bëjnë që performancat ose veshjet e tyre edhe të ngjasojnë ndonjëherë.

I tillë është rasti i fundit i këngëtares së re Rina Balaj, e cila në paraqitjen e saj në një nga koncertet e fundit, duke shumë e ngjashme me pamjen e Arta Bajramit në klipin “Asaj” me MC Kreshën.

Çizmet e gjata, fustani i shkurtë dhe shamia në kokë, kanë bërë këngëtaren e re që të ngjasojë shumë në stilin e Artës, e cila njihet për të kënduarit në stilin RNB.

Mund edhe të ketë qenë rastësi, teksa disa prej fansave me sy të mbrehtë e kanë vërejtur këtë detaj, duke shpresuar që nuk është kopjim. /Telegrafi/