Jennifer Aniston është hapur për të diskutuar rreth bashkimit dhe rikthimit të serialit “Friends”.

Një prodhimtaria mjaft e suksesshme, aktorët e saj kanë zgjedhur që të kthehen me seri pas 17 vitesh, shkruan Daily Mail.

Pas edicionit special që u publikuar javën e kaluar, tani po jepen detaje dhe shpjegime se si Aniston po ndjehet për këtë gjë.

Foto: Daily Mail

“Është si një grusht në zemër. Është për të gjithë ne”, u shpreh Aniston për bashkimin e tyre.

Jennifer – e cila luajti si Rachel Green nga viti 1994 deri 2004, pranoi se nuk ishin edhe shumë të sigurt nga ajo se çka mund të prisnin nga publiku.

Reklama

Foto: Daily Mail

Ajo po ashtu e ka konsideruar si një udhëtim në kohë, pasi ka sërish ndjenjën e njëjtë sikur xhirimet e viteve më parë. /Telegrafi/

Reklama

Foto: Daily Mail