Aktorët tanë të preferuar marrin përsipër për të luajtur të gjitha llojet e karaktereve!

Ata duhet të duken kaq organikë në rolet e tyre dhe të bëhen njësh me personazhet që ata aktrojnë.

Dhe artistët e grimit janë shpesh asistentët e tyre më të rëndësishëm.

Në vazhdim mund të ndiqni disa prej shembujve më të shndritshëm të makijazhit të jashtëzakonshëm që shikuesit në mbarë botën do të kujtojnë për një kohë të gjatë.

Bright Side ka zgjedhur disa filma dhe tregon se ku është e vështirë të njohësh aktorët me përbërjen e tyre. Shikoni më afër! A mendoni se do t’i njihni ata pa ndonjë ndihmë? /Telegrafi/

1. Daniel Radcliffe në filmin “Horns”

2. Charlize Theron në filmin “Monster”

3. Cate Blanchett në filmin “Manifesto”

4. Bill Skarsgard në filmin “It”

5. Margot Robbie në filmin “Suicide Squad”

6. Sam Worthington në filmin “The Titan”

7. Dan Stevens në filmin “Beauty and the Beast”

8. Doug Jones në filmin “The Shape of Water”

9. Gary Oldman në “Darkest Hour”

10. Nicholas Hoult në filmin “Mad Max: Fury Road”

11. Johnny Depp në filmin “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

12. Halle Berry në filmin “Cloud Atlas”

13. Dave Bautista në filmin “Guardians of the Galaxy”

14. Richard Brake në filmin “Game of Thrones”

15. Joel Edgerton në filmin “Bright”

16. Jacob Tremblay në filmin “Wonder”