Nuk ka asgjë të habitshme për faktin se të moshuarit e famshëm duken krejt ndryshe nga koha kur ishin të rinj.

Ata gjithashtu duhet të merren me stresin, problemet e marrëdhënieve dhe zakonet e këqija – ashtu si ne.

Reklama
Si duken aktorët e “Game of Thrones” në jetën reale? (Foto) Si duken aktorët e “Game of Thrones” në jetën reale? (Foto)

Le të hedhim një vështrim në disa nga yjet në krye të tyre.

Katërmbëdhjetë filma që do t'ju japin më shumë pyetje se sa përgjigje (Foto) Katërmbëdhjetë filma që do t'ju japin më shumë pyetje se sa përgjigje (Foto)

Bright Side ka mbledhur 12 famshëm të cilët ndryshuan më shumë se sa pritej, transmeton Telegrafi.

12. Elizabeth Taylor

11. Barbra Streisand

10. Pamela Anderson

9. Ozzy Osbourne

8. Johnny Depp

7. Kate Moss

6. Macaulay Culkin

5. Pierce Brosnan

Reklama

4. Geena Davis

3. Mickey Rourke

2. Brigitte Bardot

1. Gina Lollobrigida

Bonus: Jaden Smith

/Telegrafi/

Reklama